Gift of the US Government UNITED STATES EMBASSY
Bosnia and Herzegovina

Jelena Miodragović

Prva iskustva stekla je radeći za Education Development Centru. Radila je kao urednik za hrvatski portal ''Veseli Hackeri'' kao i za Teleklik kao voditelj tima za odnose s javnošću.

Jelena Miodragović je rođena u Beogradu gde je završila XIV Beogradsku gimnaziju. Dalje školovanje je nastavila u Banjaluci gde je stekla zvanje diplomiranog inženjera informatike na BLC-u a trenutno studira i na Elektrotehničkom fakultetu, smjeru računarstvo i informatika.

Prva iskustva stekla je radeći za Education Development Centru kao student konsultant na pilot projektu “Moja praksa”. Radila je kao urednik za hrvatski portal ”Veseli Hackeri” kao i za Teleklik kao voditelj tima za odnose s javnošću za Conference@Net i C@N Motion. Te kao IT podrška i dodiplomski nastavnik radila je na Banja Luka College.

Poseduje prestižnu titulu Microsoft Student Partner. Bila je govornik na brojnim konferencijama i meetup-ima poput Mobility Day, MS Network, DigiGirlz…

Vodi korisničku grupu BL Bit gde organizuje edukacije iz oblasti IT, te radi kao instructor u JSGuru.

Jelena je učestvovala i  dala svoj doprinos u događajima koje su organizovani od strane Gender centar  Vlade Republike Srpske u sklopu “Međunarodnog dana djevojaka u ICT” 2013. i 2014. godine.

CERK
BRAVO studio
Teleklik
InfoArs
ICBL