Gift of the US Government UNITED STATES EMBASSY
Bosnia and Herzegovina

Majda Mujanović Babović

Osim toga redovno je angažovana od strane različitih institucija, organizacija i projekata kao trener i predavač (Work, Ready, Now!, Start-up akademija, Poslovni izazov i slično).

Kompanija:
Asistent, Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli

Majda Mujanović Babović je rođena 18.05.1988. godine u Tuzli. Diplomirala je i magistrirala kao najbolji student generacije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Tuzli, smjer Menadžment i poduzetništvo. Od srednjoškolskih dana je aktivno uključena u rad omladinskih i nevladinih organizacija. Ima 10 godina trenerskog, facilitatorskog iskustva u radu sa mladima i studentima, naročito na teme vezane za aktivizam i zapošljivost te sa poduzetnicima i malim kompanijama na teme poduzetničkih vještina i razvoja biznisa.

Iskustvo je sticala kroz rad u omladinskim organizacijama (Munja inkubatoru kao vršnjački edukator, trener i projekt koordinator), lokalnim organizacijama (Centar za razvoj poduzetništva Tuzla kao trener i menadžer) i međunarodnim organizacijama (Oxfam ured u BiH Sarajevo kao stručnjak za razvoj biznisa). Već 4 godine je angažovana kao asistent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Tuzli na Katedri za menadžment i upravljanje. Osim toga redovno je angažovana od strane različitih institucija, organizacija i projekata kao trener i predavač (Work, Ready, Now!, Start-up akademija, Poslovni izazov i slično). Aktivno govori Engleski jezik. Ima 6 objavljenih stručnih i naučnih radova iz oblasti poduzetništva i razvoja biznisa.

CERK
BRAVO studio
Teleklik
InfoArs
ICBL