Gift of the US Government UNITED STATES EMBASSY
Bosnia and Herzegovina

Stiže nam Cyanide & Happiness video igra

Malo je ljudi koji ,,žive” na internetu a da nisu čuli za Cyanide & Happiness stripove koje radi ExplosmEntertainment.

Počeli su još davnog decembra 2004. godine sa njihovim prepoznatljivim “čiča gliša” stripovima koji su sadržali karakterističan crni i za mnoge kontroverznosti humor, ali koji moramo da priznamo da mi obožavamo.

Vremenom su se razvili u ozbiljnu produkciju, pa tako već godinama imaju i svoj YouTube kanal gde izbacuju kratke animirane klipove sa Cyanide & Happiness tematikom, koji su u potpunosti zadržali koncept i stil humora na kakav smo navikli u stripovima.

Sada je izgleda došao naredni korak, jer nam je u najnovijem klipu na njihovom YouTube kanalu predstavljen njihov sljedeći projekat – Cyanide & Happiness video igra! Po onome što smo videli u trejleru to će biti dobri stari Point and Click žanr avanture, nešto što nam se čini kao poprilično dobra odluka i da će sjajno leći atmosferi Cyanide & Happiness okruženja.

Projekat će biti finansiran preko Kickstartera, gde će kampanja krenuti 5. septembra, tako da za sada nemamo više detalja, ali vjerujemo da ćemo saznati mnogo više kada bude krenula kampanja.

Ako se po jutru (trejleru) dan poznaje, možemo da očekujemo vrhunski humor, ako ništa drugo.

https://www.youtube.com/watch?v=gl6X-mt6n9s

Izvor: play.co.rs

CERK
BRAVO studio
Teleklik
InfoArs
ICBL